Top frizure za muškarce

Ako ste već pomalo umorni od  gledanja svog partnera s vječno istom frizurom, a sugestija poput: ‘Mooolim te, ošišaj se’ nije toliko djelotvorna da to i napravi, posjednite ga pred našu web stranicu i pokažite mu slike profesionalnih stilova odgovarajućih tipova kose i oblika lica. Možda ga to potakne na doživljavanje muške frizure kao dijelom cjelokupnog izgleda, a ne nečega što se jednostavno mora ošišati. Frizura je itekako bitan dio estetike lica, a pronalaženjem vlastitog stila frizure vaš partner će vam postati privlačniji time što će nova frizura istaknuti prednosti njegovih crta lica.

Kosa počešljana naprijed prema čelu i obrvama nije više povezana sa izgledom školskog dječaka. Sve više i više muškaraca uključuje taj stil frizure u sportski način života što ga svakako povezuje sa nečim modernijim. Kraća kosa sa stražnje strane i sa malo dužim šiškama počešljanima prema naprijed ili potpuno u stranu su za ovu frizuru idealni. Ovakvu frizuru možete prilagoditi i kosi srednje dužine.

Suprotno od uredno počešljane frizure je kosa blago podignuta uvis. Najbolju i najmoderniju formu te frizure čini postepeno šišana kratka kosa sa malo dužim šiškama. Takvu frizuru možete gelom ili pjenom oblikovati u pramenove koje možete usmjeriti naprijed prema licu, a vrh frizure možete usmjeriti blago prema gore u diskretnu irokezu.

Veliki broj žena na muškarcima preferira dulju i kovrčavu kosu. Padajući u blagim kovrčama uz lice, ovakva frizura je idealna za ležerne muškarce sa stilom. Tim više što se ne morate previše potruditi da ju postignete. Ako imate dužu, postepeno šišanu kosu, jednostavno ju poslije pranja nemojte sušiti fenom. Dovoljno je da mokru kosu prstima oblikujete pjenom ili gelom i da ju osušite prirodnim putem.

[nggallery id=61]

0 thoughts on “Top frizure za muškarce”

Leave a Reply