Kratke frizure 2011.

Kratkom kosom je najlakše upravljati. Postoje mnoge opcije za kratke frizure 2011. Uz osnovne proizvode za njegu kose, možete ju oblikovati u irokezu i izgledati poput rock dive. Pokušajte i sa cik-cak razdjeljkom ili jednostavno napravite promjenu – ako ste više za razdjeljak na sredini, promijenite ga u razdjeljak na stranu i obratno, a ukoliko imate duže pramenove na prednjem dijelu glave, koristeći malo gela ili voska za kosu, prebacite ih na jednu stranu i to je sve. Frizure 2011. donose mnogo inovacija u stylingu kratke kose.

Neka vašu kratku frizuru prate i šiške. Možete ih ošišati jako ravno u stilu Kleopatre ili da padaju lepršavo na stranu. Ne morate odlaziti kod frizera, šiške možete ošišati sami kod kuće. Ako želite ravne šiške, počešljate prednji dio kose i odrežite tako da vam je dužina u ravnini s obrvama (tako možete još i prepraviti ukoliko je koji pramen kose ostao duži). Ako želite duže šiške na stranu, držite dio kose koji želite ošišati u smjeru jednog uha (ovisno na kojoj strani nosite šiške) i odrežite ih u ravnini nosa.

Ako želite izgledati cool i funky, kratke šiljaste ženske irokezice su za vas idealan izbor i jednako su popularne kod žena i muškaraca.  To je jedna od najatraktivnijih trendy frizura. Ono što ovaj stil može učiniti još privlačnijim su pramenovi u raznim bojama. Ako imate malo dužu kratku kosu, slojevito šišanje i slojevite šiške će pristajati ovoj frizuri i odisat će seksipilom. Možete se ošišati i asimetrično što će vašoj frizuri dati dramatičniji izgled. Budite maštoviti!

[nggallery id=66]

Leave a Reply