Ukrasi za kosu

Ukrasi za kosu su najbrži i najlakši način za praktičnu i zabavnu frizuru. Mogu se nositi bilo gdje i u bilo koje vrijeme, zato su savršeni za ljude svih godina i stilova.

Trake za kosu

Trake za kosu su savršene za cure koje su stalno u pokretu. U trenutku možete imati frizuru koja je jednostavna i praktična, a mogućnosti su beskonačne. Možete nositi frizuru u pundži, konjski rep ili pletenice i ukrasiti ju trakom za kosu. Eksperimentirajte sa trakama za kosu i saznajte koja vam najbolje odgovara. Trake za kosu možete naći u različitim bojama i veličinama.

Trake za glavu

Jednosavne su i praktične, ali i jako moderne. Savršene su za djevojke koje žele maknuti kosu sa lica. Možete ju staviti na raspuštenu kosu ili konjski rep. Trake za glavu čine frizuru zanimljivijom i odlične su u slučaju kada ne želite da vam kosa dosadno upada u oči. Također ih možete naći u leopardovom uzorku ili kupiti jednostavnu bijelu.

Postoji mnogo zabavnih ukrasa za kosu. Tu su štapići za kosu s kojima možete svojoj frizuri dati azijski dašak. Također vam je na raspolaganju i cvijeće kako bi vaša frizura izgledala elegantnije.

Leave a Reply