Savjeti kako vratiti svoju prirodnu boju kose

Savjeti kako vratiti svoju prirodnu boju kose

Jessica Biel je na svojoj kosi isprobala valjda sve nijanse plave i smeđe boje, a prije nego što se vratila svojoj prirodnoj boji kose, poigrala se sa smeđom bojom i svjetlijim vrhovima. Njena trenutna boja je odlična, ali vrhovi su i dalje malo svjetliji, to su vjerojatno preostali tragove plave boje. Upravo to nam je čisti dokaz da je i danas, čak i s dostupnim najboljim tretmanima, teško napraviti veliku promjenu. Ako se želite riješiti svoje trenutne boje i vratiti se svojoj prirodnoj boji kosi, imamo neke savjete za vas, kako biste izbjegli eventualne nezgode:

1. Posjetite profesionalca! Ako ništa drugo, samo kako bi ga pitali za savjet, jer čak i ako ste dosad bojali kosu kod kuće, dosta je teško pogoditi boju korijena, teže nego što mislite.

2. Koristite odgovarajuće proizvode! Možda će boja odgovarati vašoj prirodnoj nijansi, ali ništa vam ne garantira da će „držati“, pogotovo ako imate suhu kosu. Nezgode naknadnih promjena boje ili brzo ispiranje možete izbjeći šamponom i regeneratorom za bojanu kosu.

3. Učinite vašu kosu sjajnijom i zdravijom! Možete isprobati preljeve za kosu koji služe za osvježivanje boje i za sjaj. Koriste se zapravo kao dodatak nakon bojanja, kada kosa nakon nekog vremena izgubi sjaj. Tu su naravno i razne maske i pilinzi za kosu, koji se preporučaju pogotovo za ovo hladno razdoblje, kada se kosa brže oštećuje.

Leave a Reply