Trendovi boja za kosu

Promjene su nužne za potpuno novi izgled vaše frizure, pogotovo ako istu frizuru nosite već godinama. Nova boja ili vidljiva promjena frizure vas može preobraziti u potpuno drugu osobu. U nastavku pogledajte trendi ideje boja za kosu koje vas mogu inspirirati za vaš sljedeći makeover.

Ako ste u potrazi za više prirodnom i glamuroznom bojom koja će odgovarati vašem tamnom tenu odaberite boje poput smeđe ili crne. Boja tamne čokolade će kosu učiniti neodoljivom. Ili možda preferirate lakše tonove poput svijetlo smeđe ili crvenkaste.

Za izgled koji oduzima dah dovoljno je reći: voluminozna plava kosa. Plava kosa je već dugo simbol senzualnosti i ženstvenosti, možda ujedno i razlog zašto žene postaju plavuše. Ove sezone dominiraju hladniji tonovi poput platinasto i pepeljasto plave. Oni bolje pristaju svjetlijoj puti, a ako imate preplanuli ten odaberite toplije tonove poput boje meda i zlatno plave.

Na kraju, hrabriji i ekstravagantniji vole kombinirati dvije ili više boja koje kosu čine upečatljivom. Stil frizure i boje ovise o tome kakvu sliku želite stvoriti. Ako ciljate na elegantniji i prirodniji izgled birajte pramenove u bojama koji su za dvije nijanse tamniji ili svjetliji od vaše prirodne boje. Za futuristički funky izgled kombinirajte boje u kontrastu. No, u tom slučaju ne eksperimentirajte sami, već se prepustite stručnim rukama vašeg frizera.

Leave a Reply