Jednostavne i glamurozne frizure

Isticanje iz mnoštva ne znači nužno kompliciranu frizuru koja zahtijeva vrijeme, vještinu i puno alata i proizvoda. Umjesto skupih i kompliciranih frizura donosimo vam nekoliko ideja i kreativnih frizura za dugu, poludugu i kratku kosu koje uz malo truda i volje možete napraviti sami i tako uštedjeti vrijeme i novac.

Večernji izlazak u grad zahtijeva nešto bolje izdanje od onog svakodnevnog, no to ipak ne znači glamuroznu odjeću i šminku, a ni besprijekorno svečanu frizuru. Frizure koje vam donosimo namijenjene su urbanim i modernim ženama i djevojkama, dovoljno su jednostavne da ne gubite živce pri uređivanju, a završni rezultat je i više nego pozitivan.

Za duge, raskošne pramenove izrada frizure, vjerovali ili ne, može potrajati samo nekoliko minuta. Naravno, ovisno i o tome koliko ste spretni. Za večernje frizure za dugu i poludugu kosu potrebno vam je nekoliko rekvizita koje vjerojatno već imate, kao što su uvijač za kosu, serum za sjaj kose, lak za kosu koji će jamčiti da će frizura biti postojana nekoliko sati i gumice, ukosnice ili traka za kosu. Pomoću uvijača možete napraviti zavodljive glam kovrče ili napraviti blage valove za sofisticirani izgled poput starih holivudskih diva. Kosa u klasičnoj formi repa može djelovati vrlo efektno u posebnim prigodama jer postoji mnogo načina na koje možete napraviti konjski rep. Pramenove u repu možete nakovrčati, pretvoriti u pletenicu i omotati jedan pramen oko gumice kako biste ju sakrili. Ako želite impresionirati u rep možete umetnuti dekorativne ukosnice sa cvijećem ili mašnom.

Kratka kosa nudi dovoljno mogućnosti uređivanja tako da zapravo nikada ne može dosaditi. Pjenom za kosu prstima lako možete oblikovati pojedini pramen kako god želite. Ako kosa nije prekratka možete isto tako nakovrčati gornji dio za voluminozni izgled i šik stil. Ako samo promijenite mjesto na kojem nosite razdjeljak napravili ste prvi korak ka promjeni stila vaše kratke frizure, a nadalje se možete poigrati četkom dok sušite kosu. Ako imate dulje šiške isfenirajte ih tako da padaju preko oka, a pomoću četke ih uvijte za dodatan volumen.

Leave a Reply