Matrix proizvodi za kosu

Osigurajte svojoj kosi program za njegu po mjeri, prilagođen prirodi vaše kose i iskoristite savjete stručnjaka, a stručnjaci su odabrali Matrix proizvode za kosu. Osnovan 80-tih u Americi, od strane poznatog frizera Arnija Milera, Matrix je za samo 10 godina postao vodeči među profesionalnim proizvodima za kosu. Tajna je u formuli: proizvodi izuzetne kvalitete, široko rasprostranjeni, a opet po prihvatljivim cjenama.
Danas, 9 godina nakon ulaska u veliku L’Oreal-ovu porodicu, Matrix je najbrže rastući brend profesionalnih proizvoda za kosu u svijetu. Rasprostranjen u preko 50 zemalja i preko 280.000 salona širom svijeta, Matrix svakodnevno pruža, kako frizerima, tako i njihovim klijentima, širok asortiman inovativnih, visoko kvalitetnih proizvoda, koji daju rezultate već nakon prve uporabe.
Matrix proizvodi mogu se naći isključivo u profesionalnim frizerskim salonima, kako bi se osigurala njihova pravilna upotreba uz stručnjake i savjete svakome tko želi isprobati Matrix na djelu.

0 thoughts on “Matrix proizvodi za kosu”

  1. super ste dobri su projzvodi kako bi mogla da stipim u kotakt da krenem da radim ovde nijednog distributera neznam da radi u krusevacu pa ako je nekako moguce neka mi da mali savet kako da dodjem do vas frizerski salon marina krusevac

Leave a Reply