Kako napraviti romantične francuske pletenice

Kako napraviti romantične francuske pletenice?

Želite li ostaviti utisak ove sezone? Pogledajte ove prekrasne francuske pletenice, idealne za privlačenje pozornosti. Pratite ove korake i naučite kako napraviti prekrasne, romantične Valentino pletenice za proljeće 2012.

Ovo je definitivno jedan od najljepših trendova frizura uočenih na ovosezonskim revijama. Lijepo i ženstveno, Valentino romantične pletenice za proljeće 2012. će vam zaista omogućiti da se ističete u gomili. Savršeno za ljetne dane, pogotovo u kombinaciji sa šik izgledom. Valentino modna kuća je u posljednjih nekoliko godina definirala pravu Valentinu ženu, ona je nježna, romantična s malo nostalgije u sebi.

Dakle, ako želite postići romantičan i nježan izgled, pogledajte ove Valentino francuske pletenice jer i vi možete postići takav izgled. Izgleda vam prekomplicirano možda? Nije uopće, samo slijedite ove savjete i možete postići ovakav izgled i sami. Ako pak mislite da niste dovoljno spretni kako biste sami ovakvo nešto napravili, zamolite prijateljicu da vam pomogne. Zamislite ovu klasičnu francusku pletenicu, ali samo ispletenu oko cijele glave, a ne prema leđima. Doduše, ovo je jedna od onih frizura gdje je najjednostavnije raditi s dugom kosom koja nije previše slojevita. Rezultat? Čaroban i izuzetan ljetni izgled!

Prvi korak: Počešljajte se kako ne bi ostalo nikakvih zapetljanih čvorića. Uzmite kružni dio kose s vrha tjemena i podijelite ju na tri dijela. Zatim počnite plesti francusku pletenicu od desnog uha prateći liniju kose, sve dok ne dobijete puni krug. Nemojte zaboraviti učvrstiti za vrijeme pletenja kako bi pletenica ostala na mjestu. Kada kraj pletenice dođe do početka, zavežite ju tankom gumicom za kosu i zataknite pod francusku pletenicu. Pričvrstite kako bi ostalo na mjestu. Nanesite nešto laka za kosu. Ležeran, a opet šik izgled, ova pletenica je savršena za svakodnevni izgled, ali i za posebne prilike.

Kako napraviti francusku pletenicu? Počnite tako što ćete odvojiti dio kose od ostatka. Zatim izdvojeni dio podijelite na tri jednaka dijela. Počnite plesti, prekrižite desni pramen kose s onim u sredini. Sada je onaj desni pramen u sredini, preko njega prekrižite lijevi pramen. Zatim uzmite pramen kose s desne strane i dodajte desnom pramenu. Cijeli taj pramen s desne strane prekrižite preko srednjeg pramena. Isto to napravite s lijeve strane i ponavljajte taj postupak dok ne dođete do kraja.

Leave a Reply