Kratke frizure za 2012.

Kratke frizure za 2012.

Stvorite fenomenalan novosezonski izgled s nekom od ovih frizura. Dodajte teksturu i definiciju vašoj kosi uz neke profesionalne trikove.

Ako imate prenatrpan raspored, možda je za vas idealno rješenje praktična frizura za proljetnu sezonu. U potrazi za inspiracijom, pogledajte kratke frizure. Odlučite se za prekrasnu pixie frizuru ili kratak bob. Nudimo vam izbor najtraženijih stilova koji najbolje prikazuju koliko raznovrsne mogu biti kratke frizure. Ove mini frizure su jednostavne za nošenje i riješit se baš sve probleme vezane uz dosadnu i beživotnu frizuru. Ostavite monotoniju sa strane i prihvatite se modernog stila koji će vam osigurati eksperimentiranje s beskonačnim brojem alternativa. Sve ove izglede možete postići sami, ali šišanje ipak prepustite profesionalcu.

Što se tiče savršene pixie frizure, najprije odlučite kakav utisak želite ostaviti svojim izgledom. Jako slojevita kratka kosa izgleda jako moderno i nudi vam mogućnost da se naglasite svoju pustolovnu stranu. Poigrajte se s prirodnom teksturom vaših kovrči i iskoristite kremasti gel kako bi doveli vaše pramenove u vrhunsku formu. Naučite nešto više o mogućnostima stiliziranja koje nudi ova dužina. Ukradite neke trikove od profesionalnih frizera, koji će vas zasigurno ohrabrivati da se odlučite za ovakvu inovativnu i zavodljivu frizuru. Neuredne kovrče izgledaju odlično ako je vaša kosa zdrava i ima volumena. Pogledajte ove inspirirajuće primjere i zaboravite dugo puštanu kosu ako želite pokazati svoju ležernu i šik stranu.

Uredni ravni pramenovi rade čuda s vašim izgledom ako želite impresionirati zavodljivim i savršenim izgledom. Upotrijebite peglu za ravnanje kose kako biste je što više izravnali,a zatim nanesite nešto seruma za sjaj kako biste dodatno naglasili ljepotu i zdravlje kose. Sjajni pramenovi daju sofisticiran izgled frizuri. Kada je u top formi, kratka kosa može poslužiti kao savršen modni dodatak za izricanje određenog stava. Nadolazeća sezona vam dopušta da iskačete u gomili svojom famoznom frizurom i zapanjujućom bojom.

Leave a Reply