Celebrity kratke kovrčave frizure

Celebrity kratke kovrčave frizure

Kratka frizura je pravi must-have ove sezone; od potpuno kratkih pixie frizura pa do klasične bob dužine. No, kako ne biste stalno nosili jednu te istu frizuru, mi vam donosimo pravi ljetni izgled za vašu kratku kosu. Nakovrčajte svoje pramenove! Kratka kovrčava kosa je postala pravi ljetni hit!

Nevažno je jesu li kovrče male ili velike, kratka kovrčava kosa je jako popularna i odlično izgleda. Ovakva frizura izgleda puno dinamičnije i zaigranije, a idealna je za sve prigode, od svakodnevnih ležernih, do crvenog tepiha. Čak i ako ste mislili da postoji samo jedan tip kratke kovrčave frizure, gadno ste se prevarili; možete birati od onih s jednom dužinom, do neurednih slojevitih frizura. Još jedna velika prednost kod ovakvih frizura je što se gotovo same od sebe stiliziraju, iziskuju poprilično malo truda. Od potrebnih tehnika za stiliziranje isprobajte: mršenje kose, sušenje prstima (prste provlačite kroz kosu i pritom ju lagano tresete) i ‘gužvanje’ prilikom sušenja.

Na prirodno kovrčavoj kosi ovakve frizure su zaista idealne jer kosa dok raste sama definira najidealniji oblik, a i smanjivanje težine daje kosi više volumena, zaigranosti i valova.

Pogledajte našu galeriju slika s poznatim zvijezdama i njihovim kratkim kovrčavim frizurama. Doslovno se poželite zapitati: „Postoji li netko da nema kratku kosu?“ Ovo je zaista idealno vrijeme da se odlučite skratiti kosu i pustite mašti na volju. Kovrčava frizura je samo jedan od mnogih izbora, a nakon što pogledate ove slike, uvjerit ćete se kako odlično izgledaju. Tko zna, možda vam se baš jedna osobito svidi i izaberete ju kao svoju iduću frizuru.

[nggallery id=104]

Leave a Reply