Boja kose za 2013.

Kako će uskoro proslaviti dolazak nove godine, počet će i novi trendovi. Potražite idealnu inspiraciju za promjenu boje kose u trendovima za nadolazeću 2013.

Dosta veliki broj prošlogodišnjih trendova frizura su doživjeli pravi ‘comeback’, no uočili smo i nekolicinu novih trendova koji su se također pojavili. To su stilovi poput, obojanih vrhova (izgleda kao da ste umočili kosu u boju), smionih boja kose i niski pramenovi; a što se tiče 2013. godine, ombre izgled je doživio preobrat, tzv. obrnuti ombre. Ovaj stil zahtijeva plavu boju kose (ili neke druge svjetlije tonove) na vrhu glave, a tamnije nijanse na vrhovima. Ostali trendovi uglavnom uključuju plavu i crnu boju kose, te razne nijanse duginih boja.

 

Obrnuti Ombre

Iako je frizura Ombre dosta popularna, sljedeće godine očekujemo svojevrstan prevrat. U doslovnom smislu te riječi. Ono što je novo kod ombre izgleda je što su sada svjetliji tonovi kod korijena kose, a tamniji kod vrhova. Naravno, uobičajeni ombre izgled je i dalje popularan, ovo mu samo daje neku novu dimenziju.

 

Pramenovi duginih boja

Ako ste slučajno pomislili da će ovaj trend nestati, možemo vam reći da definitivno neće. Kosa na kojoj se nalazi nekoliko boja, crvena izmiješana sa zelenom i tračak žute tu i tamo, još uvijek dosta popularna za 2013.

 

Obojani vrhovi

Ovo je nešto slično kao i ovaj stil s duginim bojama, postoje zaista razni načini kako se možete poigrati s bojama u 2013. Isprobajte ovaj izgled tako što ćete staviti jedan dug pramen ljubičaste ili crvene boje, ili pak obojite samo vrhove kako biste postigli zaigrani ombre efekt. Čak i ako se odlučite obojiti samo vaše šiške, postići ćete zaista jedinstven izgled.

 

Ekstremne boje

Nemojte se bojati upustiti se u vode ekstremnih boja. Ako ste zaista hrabri, obojite cijelu kosu u novu boku, primjerice ružičastu, bijelu ili ljubičastu.

 

Plavuše se više zabavljaju

Kako mnogi celebrityji se sve više odlučuju za plavu boju kose, možemo reći da je to najtraženija boja kose u 2013. godini.

 

Obratite pozornost na tamne tonove

Još jedna popularna boja kose, koja će doživjeti povratak u 2013., je tamna, crna boja kose.

Leave a Reply