5 frizura koje bi svatko trebao jednom isprobati

Većina nas, kada pronađemo izgled koji nam odgovara, onda ga se i držimo. Glumica Halle Berry je tako već poznata po svojoj kratkoj pixie frizuri ili pak Jennifer Aniston sa svojom prekrasnom dugom plavom kosom. No, ako gotovo cijeli život nosite određenu frizuru, a niste isprobali i neke druge opcije, možda ćete propustiti neki fenomenalan izgled. Izabrali smo pet klasičnih frizura koje biste svakako trebali isprobati jednom u životu.

 

1. Pixie frizura

Upravo sad možda mislite: „Nikad ne bih mogla imati kratku kosu.“ Kladimo se da je i Anne Hathaway to pomislila prije nego što je prešla na pixie, no nama je drago što se odlučila za nju. Sama je izjavila kako se osjeća ljepše i više kao prava ona,

 

2. Što duže moguće

Koliko dugu možete pustiti kosu? Nećete znati sve dok to ne probate. No, ako nemate živaca puštati kosu, uvijek postoje ekstenzije, jer ćete puno lakše doći do cilja. Upozorenje: duga kosa može izazvati predobar izgled. Što ćete s tim napraviti, je na vama.

 

3. Bob

Nijedna frizura ne daje toliko jak dojam svježine kao bob. Budući da ova frizura ima toliko mogućnosti (valovit i slojevit, ravan i precizan, asimetričan i sl.), odgovara gotovo svim oblicima lica.

 

4. Šiške

Jednako kao i kod bob frizure, i šiške se mogu isprobati u raznim oblicima, ravne, sa strane, asimetrične… Eksperimentirajte s njima i pronađite one koje vam najviše odgovaraju, možda se baš zaljubite u svoju novu frizuru.

 

5. Promijenite teksturu kose

Želite u potpunosti promijeniti izgled vaše kose? Pokušajte promijeniti svoju rutinu stiliziranja. Ako sušite svoju valovitu kosu svaki dan, ostavite jednom svoju prirodnu strukturu. Ako pak imate super ravnu kosu koja se neće kovrčati, isprobajte tretman koji se zove bodywave. Zbog napretka u razvoju raznih tretmana, vaš novi izgled bi danas trebao trajati 2 do 3 mjeseca. Začudit ćete se kako promjena teksture može utjecati na vaš cjelokupni izgled.

0 thoughts on “5 frizura koje bi svatko trebao jednom isprobati”

Leave a Reply