Frizure za Novu godinu 2014.

Dame su vrlo pažljive u odabiru svojih frizura i općenito cijelog izgleda te pomno prate modne trendove. One uvijek iznenađuju muškarce odabirom svečane haljine, šminkom i naravno frizurom. Frizure igraju vrlo važnu ulogu u tom pogledu, tako da prije odmora, morate pažljivo odabrati frizure za Novu godinu 2014 i za Božić.

Savjetujem Vas da pri odabiru frizure za Novu godinu 2014. i nadolazeće blagdane ne koristite svakodnevnu frizuru. Možda ste htjeli napraviti rep ili frizuru s pletenicama, što je vrlo popularno ove sezone, ali ipak savjetujemo i glasamo za promjenu frizure.

Frizura za novu godinu 2014 utjelovljuju eleganciju & ženstvenost. Na primjer, kosa će biti zaglađena poput morske školjke i pričvršćena s lijepom kopčom. Također možete ostaviti nekoliko kovrča na strani, to će vam dati svečani izgled.

Također ako imate šiške ove godine se možete poigrati i s njima, stavite neki lijepi rajf i malo ih podignite da izgledaju pomalo razbarušeno.

Od 1930 retro frizura je vrlo poznata. Iako je ovo vrlo stari stil, ali s nekim malim varijacijama retro frizuru još uvijek koriste i izrađuju u  frizerskim salonima. I ove godine retro frizura je u modi, a za proslavu Vaše  Nove godine 2014, možete usvojiti ovu ideju za frizuru.

Kovrčama ćete postići pravu veličanstvenu frizuru koja je vrlo moderna u ovoj novoj godini. Zahvaljujući ovakvoj  frizuri osjećati ćete se kao prava vila. Uz ovakvu frizuru možete obući  elegantnu koktel haljinu s pahuljastom suknjom i visokim strukom. Možete napraviti više varijanti ovakve frizure npr. kovrče koje će početi od korijena ili možete eksperimentirati malo s kosom i napraviti blago valovitu kosu.

Ako se ipak odlučite za frizuru s pletenicama to nikako ne smije biti klasična frizura jer uobičajene frizure s pletenicama ne daju svjež izgled. Umjesto toga  trebali biste isprobati elegantnu frizuru za novu godinu 2014 s nekom dozom lepršavosti što će vam dati jedinstven i novi izgled i među svim svojim prijateljima i rodbinom ćete stajati drugačiji i ljepši uoči Nove godine. Postoji nekoliko opcija za frizure za Novu godinu 2014 s pletenicama: na donjoj slici, dvije pletenice sa strane koje će se zatim kombinirati u jedan rep, pletenica “slap” i pletenica “riblji rep”.

Novogodišnji Frizure 2014 s pletenicama

Leave a Reply